sábado, 3 de febrero de 2018

Descenso "invernal" Fanalic + Abdet.

El dia 3 de febrer Andres, Roberto, Sevi, Ivan Roig, José Ángel, Arturo i jo (Salva) anàrem a fer el Fanalic i el Mela, pensant que la pluja i la neu farien que baixaren en aigua.
Com sempre que anem a la Marina Baixa, esmorzarem a la Venta de Nadal. No comentarem tot el que esmorzarem, perquè farien falta dos cròniques completes, hi ha prou a dir que l’esmorzar ens donà energia per a fer quatre o cinc barrancs.












Malgrat el fred que feia, els barrancs situats a les vessants sud-est de les llomes, no tenien neu cosa d’agrair, però tampoc aigua.
El Fanalic estava sec com el braç incorrupte de Sant Vicent.

Malgrat la decepció de haver aigua, el primer ràpel va ser divertit, després desgrimpades, ràpels menuts i per no clavar-nos en els bassals d’aigua estancada improvisarem un pèndul des d’un pi.















Tinguerem un incident amb una roca que es desplaçà i feu caure a Andrés que es feu dos bonys com melons en les canelles. De sort no se li caigué una roca de dos tones al damunt, ufff...

Acabat el Fanalic, ens dirigirem al Mela, entrant  a meitat de recorregut.




















Encara que corria aigua (gelà com un dimoni), no portava més cabdal del que porta en estiu (un altra decepció), cosa que no ens privà de passar-nos-ho bé.












No férem cap ràpel, botarem tots els salts, repetint en molts d’ells, i ens tirarem per tots els tobogans, encara que estranyament ens quedàvem encaixats en les parts estretes (serà per l’esmorzarot?).






























Al final va ser un dia molt divertit i un poc accidentat, compartit, en bona companyia, què més es pot demanar?.

Redaccio: Salva

0 comentarios: